Vier uw feestavond met de dinnershow bij Dreamfactory Dinnershow

//Vier uw feestavond met de dinnershow bij Dreamfactory Dinnershow

Vier uw feestavond met de dinnershow bij Dreamfactory Dinnershow

Vier een geweldige feestavond met de dinnershow bij Dreamfactory Dinnershow . We zorgen er in Culemborg voor dat u een avond lang geniet van een spectaculaire show, een all-inclusive 3-gangendiner (inclusief de drankjes) en natuurlijk gratis parkeren. Vier een heerlijke feestavond zonder zorgen, omdat u even nergens aan hoeft te denken.

We heten u welkom met een gratis glaasje Prosecco, waardoor u een heerlijk avondje uit kunt vieren met vrienden of familie. Kom uw verjaardag op een bijzondere manier vieren, ga er samen zomaar even tussenuit of huur onze locatie voor uw eigen themafeest of artiestenavond.

Avondje uit met de hele familie

Onze dinnershows zijn een heerlijk avondje uit voor heel de familie. Kom genieten van de leukste dinnershow in het midden van het land, waarbij u lekker kunt dansen op de dansvloer en van mooie muziek kunt genieten.
Kom heerlijk eten en genieten van ons entertainment. Iemand in het zonnetje zetten vanwege een verjaardag en daar niet te ver voor rijden? Tijdens de dinnershows heeft u een avondje uit voor het hele gezin of zorgt u eenvoudig voor een feestavond waar jullie nog lang op een geweldige manier op terug zullen kijken. We maken er iedere keer weer een spectaculair feest van, waarbij er niets te gek is en u zich even nergens zorgen over hoeft te maken.

Feestavond met vrienden

Vier een feestavond met de familie of kom met vrienden naar de dinnershows. We zorgen ervoor dat jullie als groep aan een mooie tafel komen te zitten, om heerlijk met elkaar te eten en ondertussen van de show te genieten.

Bekijk de agenda met onze verschillende voorstellingen, zodat je daar online eenvoudig een keuze uit kunt maken. Vier binnenkort een feestavond of plan nu alvast een avondje uit om daar over een tijdje van te genieten. De tickets (https://showtown.nl/tickets/) kun je eenvoudig online kopen, wij zorgen ervoor dat je die ruim op tijd in huis hebt. Dat betekent dat je een heerlijk avondje uit of een feestavond in Culemborg kunt plannen, zodat je er in de omgeving van Utrecht even tussenuit kunt of een bijzondere avond kunt vieren.

Verhuur voor themafeest of artiestenavond

Op zoek naar een geschikte locatie in Culemborg voor een themafeest of een artiestenavond? Dankzij ons locatieverhuur in Culemborg kun je rekenen op een locatie in de omgeving van Utrecht. Boek een paar artiesten voor een artiestenavond of vier een themafeest waarbij iedereen verkleed gaat. We kunnen je daar uitstekend over adviseren en in begeleiden, dankzij onze uitgebreide ervaring met de dinnershows.

Boek je tickets voor een dinnershow en vier een avondje uit of een feestavond. Zelf een themafeest organiseren of er met een artiestenavond voor zorgen dat je een geweldig bedrijfsuitje in Utrecht en omgeving kunt opzetten? Neem contact met ons op over de mogelijkheden, dan vertellen we je er graag meer over. 

2017-08-30T08:43:34+00:00