Verjaardag van je vrouw: vier het bij de Dreamfactory Dinnershow

//Verjaardag van je vrouw: vier het bij de Dreamfactory Dinnershow

Verjaardag van je vrouw: vier het bij de Dreamfactory Dinnershow

Vier de verjaardag van je vrouw met de Dreamfactory Dinnershow in Culemborg. Het ideale cadeau voor een verjaardag van een vrouw die 30, 40, 50, 60 of 70 wordt. Een andere leeftijd, maar wel een mooi feestje vieren? Ook dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom. Van de verjaardag van een jonge vrouw tot de verjaardag op meer respectabele leeftijden: leuke gezelschappen vieren hun verjaardagen bij de Dreamfactory Dinnershow.

Dreamfactory Dinnershow in Culemborg

Dreamfactory in Culemborg is dé dinnershow om je verjaardag te vieren. Verras je vrouw in de ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner, waarbij de bar heel de avond onbeperkt beschikbaar is. Na ontvangst serveren we het voorgerecht en start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek.

Tijdens de Dreamfactory Dinnershow voor de verjaardag van je vrouw komen de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 voorbij. Bovendien zullen ook de hits van nu niet ontbreken, waardoor je ook de verjaardag van een jonge vrouw uitstekend in Culemborg kunt komen vieren. Wij maken er een bijzonder feestje van, voor een verjaardag die ze niet zomaar zal vergeten.

Bovendien hebben we als enige dinnershow in Nederland een eigen dansvloer beschikbaar. Samen met je vrouw een dansje wagen op haar verjaardag of met de rest van het gezelschap de voetjes van de vloer tussen de gangen door? Wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken.

Moederdag Dinnershow

Naast de verjaardag van je vrouw kunnen jullie ook moederdag op een wel heel bijzondere manier komen vieren. Kom naar de Moederdag Dinnershow, om de vrouw des huizes eens op een heel leuke manier helemaal in het zonnetje te zetten. Tijdens de show besteden we speciale aandacht aan alle moeders en andere vrouwen in de zaal, zodat ze genieten van een heerlijke avond uit die ze zich nog lang zullen herinneren.

Tickets bestellen voor de verjaardag van je vrouw

Je kunt online tickets bestellen om de 30e, 40e, 50e of een andere verjaardag van je vrouw te vieren. Koop tickets online en vier dit jaar een wel heel bijzondere verjaardag van je vrouw.

Heb je vragen over de reservering, over onze dinnershow of hoe we ervoor zorgen dat je een bijzondere verjaardag of moederdag kunt komen vieren? Neem contact op, we horen graag van je.

2017-08-30T08:39:38+00:00