Presentatie bij Utrecht: uw product of CD presenteren

//Presentatie bij Utrecht: uw product of CD presenteren

Presentatie bij Utrecht: uw product of CD presenteren

Een productpresentatie of CD presentatie: we zorgen er met ons locatieverhuur bij Utrecht voor dat u alle ruimte heeft. Met een groot podium om een speech te geven of artiesten uit te nodigen die de avond verder vorm kunnen geven.

We adviseren u graag over de mogelijkheden van een geslaagde presentatie bij Utrecht. Onze locatie in Culemborg is ideaal voor het presenteren van uw product of CD. Midden in het land, zodat iedereen het gemakkelijk kan bereiken en de uitvalswegen daarna ook weer snel gevonden zijn. Op die manier wordt het een mooie avond, waarbij uw gasten gemiddeld genomen zo min mogelijk reistijd hebben.

Ruimte voor 150 personen

De beschikbare ruimte is geschikt voor 150 gasten, zodat u een brede groep klanten, relaties en anderen uit kunt nodigen die u er graag bij wilt laten zijn. Dat betekent dat u de kans heeft om uw product of CD aan een breed publiek te presenteren, uiteraard vanaf het podium en desgewenst met muzikale of audiovisuele ondersteuning.

We denken graag met u mee over de mogelijkheden, niet in de laatste plaats vanuit de dinnershows die we zelf organiseren. We hebben daardoor uitgebreide ervaring met feestavonden, de aankleding van de ruimte en natuurlijk de presentatie van unieke concepten waarmee u een onvergetelijke indruk wilt maken.

Muzikale aankleding van de presentatie

De ruimte voor locatieverhuur biedt diverse mogelijkheden voor uw presentatie bij Utrecht. Tijdens een CD presentatie is het uiteraard mogelijk om enkele nummers ten gehore te brengen of een andere band of artiest uit te nodigen ter ondersteuning. Wij zorgen er graag voor dat de muzikale installatie in orde is, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Gaat het om een productpresentatie bij Utrecht, zodat u eindelijk kunt tonen waar u zo lang aan heeft gewerkt? Met een spetterende presentatie zorgt u ervoor dat het product een goede indruk maakt. Uw klanten en relaties zullen de presentatie niet zomaar vergeten, waardoor u de eerste slag alvast gewonnen heeft.

Uw product of CD presenteren

Uw product of CD presenteren en daarvoor gebruik maken van ons locatieverhuur in Culemborg bij Utrecht? Bekijk de agenda (https://showtown.nl/agenda/) om na te gaan wanneer de ruimte beschikbaar is. Liever meteen contact? We horen graag van u uiteraard om u aan te geven wat we voor u kunnen betekenen en wanneer de product- of CD presentatie plaats kan vinden.  

2017-08-30T08:37:42+00:00