Personeelsfeest bij Utrecht: all-inclusive avondje uit

//Personeelsfeest bij Utrecht: all-inclusive avondje uit

Personeelsfeest bij Utrecht: all-inclusive avondje uit

De Dreamfactory Dinnershow is het ideale personeelsfeest bij Utrecht. Midden in het land, een all-inclusive avondje uit voor alle medewerkers. Mooi ter afsluiting van een dag vol activiteiten ter teambuilding. Eten en drinken inbegrepen bij een spectaculaire dinnershow.
De dinner shows zijn uitstekend geschikt als personeelsuitje of pv uitje. Sluit de dag op een mooie manier af door samen te eten en een paar drankjes te drinken. De bar is onbeperkt beschikbaar en tijdens het luxe diner zorgen we voor een wervelende show met verschillende spectaculaire onderdelen.
Op die manier organiseert u eenvoudig een geslaagd personeelsfeest, waarmee u ervoor zorgt dat de dag een mooi einde krijgt. Een all-inclusive avond uit in de buurt van Utrecht, dankzij de dinnershow bij ons in Culemborg.

Geslaagd personeelsfeest organiseren

Een geslaagd personeelsfeest organiseren en daarvoor op zoek naar een show die alle medewerkers aan zal spreken? Onze Dreamfactory Dinnershow is dan een uitstekende keuze. In het midden van het land en uitstekend geschikt ter afsluiting van een personeelsuitje.

Vier uw personeelsfeest bij ons in Culemborg, dan zorgen wij ervoor dat het een avond wordt om niet zomaar meer te vergeten. In stijl dineren terwijl wij zorgen voor een bijzondere show op het podium. Vier de successen van uw onderneming en sluit een dag vol samenwerken en andere activiteiten op een mooie manier af.

Tip: wilt u de locatie zelf gebruiken voor een personeelsfeest? De locatie is te huur op de avonden dat we zelf geen shows opvoeren. Dat betekent dat u de vrijheid heeft om zelf een feest te organiseren, waarbij het podium en de apparatuur uiteraard tot uw beschikking staan.

Op die manier kiest u zelf het type personeelsfeest dat u wilt komen vieren. We hebben de locatie beschikbaar in het midden van het land en zorgen met de dinnershow graag voor een avond uit waarbij u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Personeelsuitje in het midden van het land

Een personeelsuitje vieren midden in het land? Wij zorgen er met het heerlijke menu voor dat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Bekijk onze locatie voor uw pv uitjes en lees meer over de dinnershow om een beeld te krijgen van de geslaagde avond uit.

Heeft u vragen over onze dinnershow voor uw personeelsfeest of over de locatie die we verhuren? Neem contact met ons op. Liever meteen kaarten bestellen? U kunt online tickets reserveren, zodat u erbij bent op de avond dat u het personeelsuitje in Utrecht en omgeving op een mooie manier wilt afsluiten. 

2017-09-14T10:14:24+00:00