Personeelsfeest organiseren: dinnershow en zaalverhuur bij Utrecht

//Personeelsfeest organiseren: dinnershow en zaalverhuur bij Utrecht

Personeelsfeest organiseren: dinnershow en zaalverhuur bij Utrecht

Een personeelsfeest organiseren en daarvoor op zoek naar leuke ideeën? Wij helpen u graag inspiratie op te doen, met onze Dreamfactory Dinnershow. In Culemborg bij Utrecht, dus midden in het land en uitstekend bereikbaar.
Geschikt voor PV uitjes. Voor een personeelsuitje dat niemand zomaar zal vergeten. Dankzij een geweldige avond uit waarbij aan alles gedacht is. Samen dineren en onbeperkt gebruik van zowel het buffet als de bar. Met een spectaculaire show, zodat alles samenkomt tijdens een geslaagd personeelsfeest of een avond uit met zakelijke relaties.

Personeelsuitje in het midden van het land

Vier het personeelsuitje in het midden van het land, zodat iedereen de locatie gemakkelijk kan bereiken. En ook snel weer terug thuis is, na afloop van de show. Maak gebruik van onze uitstekende bereikbaarheid en zorg er daarmee voor dat het voor iedereen een feestje wordt.
Onze dinnershow voor personeelsfeesten en uitjes bevindt zich in Culemborg. Dichtbij Utrecht en daardoor heerlijk centraal in het land. Goed te bereiken via de verschillende snelwegen. En ook weer dichtbij de uitvalswegen om daarna terug naar huis te rijden.

PV uitjes: van harte welkom

We verwelkomen regelmatig PV uitjes, om er met heel de personeelsvereniging voor te zorgen dat het een geslaagde avond wordt. We ontvangen jullie meteen met een glas prosecco, om jullie vervolgens de tafel te wijzen om te genieten van de heerlijke show die er zal volgen.

Met onbeperkt gebruik van zowel het buffet als de bar, om een avond lang onbezorgd te genieten. Een avond uit die iedereen zich goed zal herinneren, zodat het niemand ergens aan zal ontbreken. Een geslaagd personeelsfeest, tevens geschikt als afsluiting van een verder actieve dag.
Organiseert u in de buurt van Utrecht al een personeelsfeest met verschillende activiteiten? Wij zorgen ervoor dat jullie de dag op een mooie manier kunnen komen afsluiten. Door samen te genieten van een avond uit. Om het nog even te hebben over de leuke activiteiten en de teambuilding tot een hoogtepunt te brengen.

Zaalverhuur voor een personeelsfeest

En geen behoefte aan de dinnershow, maar wel op zoek naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest in het midden van het land? Dan kunt u gebruik maken van onze zaalverhuur bij Utrecht. Ook in Culemborg, zodat u daar de mogelijkheid heeft om een PV uitje te organiseren.
Sluit de dag af met een avond met muziek en dans of kies voor een andere invulling. Net als voor de presentatie van een nieuw product of om het jaar op een mooie manier af te sluiten. Gebruik onze zaal voor een personeelsfeest, op de manier die u in gedachten heeft. Meer weten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag over.

2018-01-04T20:54:53+00:00