Origineel bedrijfsuitje: bedrijfsfeest of de dinnershow bij Utrecht

//Origineel bedrijfsuitje: bedrijfsfeest of de dinnershow bij Utrecht

Origineel bedrijfsuitje: bedrijfsfeest of de dinnershow bij Utrecht

Een origineel bedrijfsuitje organiseren, het liefst in de buurt van Utrecht? Mooi in het midden van het land in Culemborg, zodat u de reistijd gemiddeld uitstekend kunt minimaliseren. Op bereikbare afstand voor iedereen van het bedrijf of uit het team, zodat jullie samen een geslaagde middag, avond of complete dag kunnen vieren.

Maak gebruik van onze locatieverhuur voor een origineel personeelsuitje of bedrijfsfeest. Of bezoek onze dinnershow als een origineel teamuitje. We scoren altijd goed binnen de originele en bijzondere bedrijfsuitjes, die niemand snel zal vergeten.

Bedrijfsfeest op locatie in het midden van het land
Er zijn allerlei leuke bedrijfsuitjes en teamuitjes denkbaar. Het uniek maken, bijvoorbeeld door af te sluiten met een avond met artiesten? Het is uitstekend mogelijk om uw bedrijfsfeest op onze locatie te vieren. Dat betekent een feest midden in het land, zodat u daar bovendien niet te ver voor hoeft te reizen. In plaats daarvan bevinden we ons bij iedereen min of meer in de buurt.

Uiteraard is er een grote ruimte beschikbaar, waar u artiesten kunt uitnodigen of zelf een bijzondere presentatie kunt houden. Op die manier dragen we graag bij aan een origineel bedrijfsuitje of een leuk teamuitje. Uniek en origineel, voor een bijzondere dag die jullie allemaal nog lang zal bijblijven.

Uiteraard denken we graag met u mee over een bedrijfsfeest bij Utrecht, bij ons in Culemborg. Wij denken graag met u mee om dit tot in de puntjes te verzorgen, waardoor u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Meer weten? Neem contact met ons op, dan lichten we u de mogelijkheden graag toe.

Dinnershow met het hele team of de afdeling
Op een andere manier op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of een origineel teamuitje? Kom de dag dan afsluiten met onze dinnershow. We zorgen er daarmee voor dat jullie samen kunnen genieten van een heerlijk diner, onder het genot van onze prachtige show.
We verwelkomen jullie met een glaasje prosecco, zodat de avond meteen goed van start kunt gaan. Op die manier horen we meteen tot de leukste bedrijfsuitjes, gewoon in de buurt van Utrecht op een centrale plaats in het land. Tegelijkertijd zijn we een uniek teamuitje, dankzij het bijzondere concept van de dinnershow.

Een avond lang genieten om nog even na te praten over de bijzondere activiteiten eerder die dag of een geweldige avond uit voor het complete team of bedrijf. Kom nader tot elkaar tijdens het diner en geniet samen van een spectaculaire show die jullie nog lang bij zal blijven.
Meer weten over de mogelijkheden voor een origineel bedrijfsuitje bij Showtown? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en data, we vertellen u daar graag meer over.

2017-09-14T10:14:12+00:00