Loading...
ONS TEAM 2018-01-04T20:59:54+00:00
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg - Team Ingrid

Ingrid Simons

ENTERTAINER

Met recht trots dat zij in onze dinnershow staat. Deze vakvrouw heeft een carrière waar je u tegen zegt, een hart van goud en bovenal een fantastische stem. Ingrid weet telkens weer met haar prachtige stem het hele publiek omver te blazen. Heeft het publiek het naar haar zin dan is haar avond geslaagd!

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg - Team Harold

Harold Verwoert

ENTERTAINER

Deze rasartiest is een ware duizendpoot op het gebied van entertainment. Hij is actief als zanger, presentator, acteur en componist/tekstdichter. Een echte aanwinst voor de dinnershow! Tijdens de show kruipt Harold in de huid van o.a. Danny Zuko (Grease), Elvis Presley, Justin Bieber en vele andere. Samen met het Dreamfactory-showballet maakt hij er een waar feestje van!

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg - Team Louisa

Louisa Verwoert

ENTERTAINER

Louisa is een echt podiumbeest! Zij heeft een prachtige stem en daarnaast is zij ook nog eens uitermate creatief. Zo is zij bijvoorbeeld ook onderdeel van het creatieve team achter de schermen en druk bezig met bedenken en ontwerpen van nieuwe showblokken. Deze powervrouw brengt muziek van o.a. Tina Turner, Megan Trainor en vele andere!

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg - Team Bart

Bart Juwett

ENTERTAINER

Tijdens de dinnershow is het niet alleen muziek wat de klok slaat. Entertainer/ buikspreker/ goochelaar Bart brengt de nodige variatie aan tijdens de avond en daarnaast zet hij ook nog eens een perfecte imitatie neer van o.a. André van Duin.

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg - Team Ariana

Adriana Romijn

ENTERTAINER

Adriana is te zien als understudy in Dreamfactory dé dinnershow. Ook zij beschikt over een fantastisch stemgeluid. Met haar energieke optreden, flexibiliteit en waanzinnig snel aanleren van de verschillende rollen zijn wij zeer vereerd dat zij op ons podium staat.

Dreamfactory Dinnershow - Team DJ

DirkJan Jansen de Jong aka DJ

ENTERTAINER

DJ is te zien als understudy in Dreamfactory dé dinnershow.
Hij heeft veel ervaring opgedaan in diverse grote musicals.
Hij zingt en dans de sterren van de hemel.

Dreamfactory Dinnershow - Team Brigitte

Brigitte de Keijzer

ORGANISATIE

Het gezicht achter de Dinnershow Dreamfactory. Zij heeft een droom en zal er alles aan doen om deze droom na te streven. Na 10 jaar in Aalsmeer met de dinnershow gedraaid te hebben was het nu tijd om iets centraler in Nederland van start te gaan!
Brigitte heeft daarom gekozen voor Culemborg waar de Dinnershow Dreamfactory vanaf oktober 2016 te beleven is.

Dreamfactory Dinnershow - Team Priscilla

Priscilla de Keijzer

ORGANISATIE

Priscilla is de dochter van Brigitte. Het produceren van een dinnershow is haar met de paplepel ingegoten. Priscilla is verantwoordelijk voor kleding, props en backoffice.

Dreamfactory Dinnershow - Team Elles

Elles de Graaf

CHOREOGRAAF

Elles is verantwoordelijk voor de choreografie.

Zij volgde haar HBO dansopleiding en dansdocentopleiding bij “Institute for Performing Arts” van Lucia Marthas te Amsterdam. Vervolgens werkte Ellesmet o.a.: La Toya Jackson, Rene Froger, Gerard Joling, DJ Ferry Korsten, Gloria Estefan e.v.a. Tweemaal een wereldtour met DJ #1 Armin van Buuren. Haar doorbraak als trance vocaliste bereikte ze met het nummer “The Sound of Goodbye” dat een wereldwijde hit was. Elles produceerde vele shows in de grote hotels en casino’s van Macao en Mexico. Werkte als model voor o.a.: Lee Jeans, O’Neill, Mexx en L’oreal. Maakte choreografieën voor oa: SNAP, T-Spoon, Puff Johnson e.v.a.

Gastvrouwen

WELKOMSTCOMITÉ

Wat is er nou heerlijker dan verwelkomd worden door prachtige dames met grote glimlachen. De hostesses staan voor u klaar met een glas Prosecco bij binnenkomst. Ze begeleiden u naar uw tafels en naar het buffet zodra dat geopend is. Kortom: zij doen er alles aan om u thuis te voelen.

Dreamfactory Dancers

DE DANSERS

Deze fantastische zangers worden opgeluisterd door een dynamisch en professioneel showballet. Razendsnel kruipen zij in de huid van diverse personages om telkens weer het toneel te vullen met een spetterende dynamiek.

de Dinnershow Dreamfactory, het leukste uitje van Nederland!

Heb je dit jaar iets te vieren? Een verjaardag, (meerjarig) huwelijk, personeelsuitje, jubileum, bedrijfsfeestje, uitje tijdens de kerstdagen of gewoon zin in een fantastische compleet verzorgde avond uit?
Vier het bij de Dinnershow Dreamfactory!

BESTEL TICKETS