Loading...
BEDRIJFSFEEST 2017-11-28T15:12:59+00:00

Uw bedrijfsfeest wordt pas echt onvergetelijk in Event Center Culemborg

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje in het midden van Nederland op het programma?
Een personeelsuitje met het hele bedrijf of met de afdeling?
Organiseer je binnenkort een jubileumfeest voor een collega?
De provincie Gelderland biedt een breed aanbod aan bedrijfsuitjes aan in Nederland.
Zo ook de Dreamfactory Dinnershow in Culemborg.
Een avond vol zang, dans, show, humor, eten, drinken, dansen, feesten en nog veel meer!
Maak samen met ons de muzikale droomreis.

100% gemak bij Event Center Culemborg

Door ons in-house specialisme in het organiseren van bedrijfsfeesten verzorgen wij met gemak uw bedrijfsfeest van begin tot eind. U hoeft zich tijdens uw feest dus geen zorgen te maken en kunt zich volledig richten op uw gasten! We garanderen u een bedrijfsuitstapje samen waar nog lang over nagepraat gaat worden. Of u nou met veel of weinig collega’s naar Culemborg wilt komen voor een zakelijk uitje of teamuitje; wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen en wij maken jullie bedrijfsevenement tot een groot succes. Het is voor iedereen toegankelijk, jong en oud. Zijn er wat oudere collega’s of werknemers die slecht ter been zijn? Geen probleem, de evenementenlocatie is goed bereikbaar. En zijn gasten die juist willen bewegen, de dansvloer is open en de muziek is zeer geschikt om op te swingen.

DIRECT CONTACT

Bezorg uw personeel een bijzondere avond!

DIRECT CONTACT

Een dinnershow is een perfect avondje uit voor het hele gezin

Of je nu het diamanten huwelijk viert van opa en oma, jouw verjaardag of een vrijgezellenfeest. Een dinnershow is voor jong en oud. Het hele gezin kan heerlijk dineren aan een eigen tafel. Genieten van het buffet waar voor elke dieetwens iets heerlijks is. Kinderen? Geen probleem. Als de kinderen even willen bewegen kunnen ze ook gewoon rondlopen. Geen rijen met stoelen waar ze de hele avond stil moeten zitten. Laat ze lekker dansen of even naar de andere tafel lopen waar ook familie of vrienden zitten. En wil je iemand helemaal in het zonnetje zetten? Geef dit aan ons door en wij zorgen dat de eregast in de spotlights gezet wordt.

DIRECT CONTACT

All inclusive bedrijfsuitje

Wij verzorgen complete concepten die wij specifiek afstemmen op uw wensen. Elementen van bijvoorbeeld uw bedrijf, product of merk kunnen in de feestavond worden verwerkt. Een ideale combinatie van entertainment en zakendoen in een sfeervolle ambiance. Met een professioneel showballet op de achtergrond heeft u altijd de juiste toonzetting. De show is al exclusief te boeken vanaf 150 personen. Wat is er zoal inbegrepen?

De prijs staat vast en is inclusief:
• Glaasje cava bij binnenkomst
• Driegangendiner met warm en koud buffet
• Hoofdgerecht in buffetvorm
• Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
• Gratis parkeren

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg

Kerst dinnershow voor bedrijven

Have yourself a merry little Christmas…. Dit wordt vast en zeker één van de leukste kerstgerelateerde bedrijfsuitjes samen met uw collega’s. Geniet van een heerlijk diner (inclusief) en ga helemaal op in de Kerst dinnershow. Meer informatie of een passend feestadvies voor een geslaagd bedrijfsfeest?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan 7 dagen per week voor u klaar.
Gezien de vele mogelijkheden binnen Event Center Culemborg zal daar altijd iets verrassends uitkomen!

BESTEL TICKETS