Familieuitje in de omgeving van Utrecht: kom naar de Dinnershow

//Familieuitje in de omgeving van Utrecht: kom naar de Dinnershow

Familieuitje in de omgeving van Utrecht: kom naar de Dinnershow

Onze Dreamfactory Dinnershow is de ideale afsluiting van het familieuitje. Of vier ’s avonds met ons de gezelligheid van een leuke avond uit. Wij zorgen voor een spetterende show, net als voor een heerlijk menu en natuurlijk een bar waar jullie onbeperkt kunnen genieten van de lekkerste dranken.

Alles is geregeld, en ook nog eens midden in het land. We voeren de Dinnershow op in Culemborg. Vlakbij Utrecht, dus vanuit alle uithoeken van het land uitstekend te bereiken. Hebben jullie iets te vieren of willen jullie gewoon een avondje samen uit? Kom dan naar onze Dreamfactory Dinnershow en laat je verbazen door het spektakel waar we voor zorgen.

Een van de leukste familie uitjes

Het is een van de leukste familie uitjes in Utrecht en omgeving. Nergens anders is de show zo 100% all inclusive. We zorgen voor de hapjes, de drankjes en een geweldige show waar jullie tijdens het diner van kunnen genieten. De tickets kun je eenvoudig online bestellen, zodat je een leuke avond kunt reserveren waar jullie vervolgens met z’n allen naar kunnen uitkijken.

Uiteraard zorgen we al bij de entree voor een lekker glaasje drinken, waarna we u naar uw tafel begeleiden en het feest kan gaan beginnen. Zodra iedereen er is en met een glas Prosecco heeft getoost gaan we van start en zorgen we ervoor dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Er is geen betere manier om het familieuitje bij Utrecht te vieren. Geschikt voor jong en oud, de hele familie is welkom.

Afsluiting van de familiedag

Een leuke familiedag gehad met een activiteit? En voor ’s avonds op zoek naar een gezellige afsluiter. Bespreek de leuke activiteiten van de dag en geniet samen van een heerlijk menu. Wij zorgen ervoor dat er meer dan voldoende is voor iedereen. Jullie kunnen zo vaak langs de verschillende gerechten gaan als jullie willen. Dus zelfs na een actieve familiedag zijn we het ideale uitje voor een een avondje weg.

Geniet van de mooie show en maak onbeperkt gebruik van zowel het eten als drinken. We zorgen er met heerlijke gerechten en allerlei lekkere dranken voor dat het jullie aan niets hoeft te ontbreken. De ideale avond weg na een familiedag, zodat jullie die mooi kunnen afronden.

Vier een familiefeest bij Utrecht

Familiefeest te vieren en zin in een spectaculaire avond die iedereen nog lang bij zal blijven? Dat is precies waar we voor zullen zorgen. We voeren een geweldige show op en zorgen ervoor dat het jullie aan heerlijke gerechten en bijpassende dranken in ieder geval niet zal ontbreken.

Zin in? Boek dan online je tickets voor een mooi familiefeest of om het familieuitje in Utrecht op een geslaagde manier af te sluiten.  

2017-09-14T10:34:19+00:00