Familieuitje: een geslaagde familiedag in het midden van het land

//Familieuitje: een geslaagde familiedag in het midden van het land

Familieuitje: een geslaagde familiedag in het midden van het land

Een familieuitje om samen van te genieten, tijdens een heerlijke avond uit. Kom naar onze dinnershow in de omgeving van Utrecht, waar we ervoor zorgen dat jullie midden in het land een leuke dag met elkaar beleven.
Door jullie te verwelkomen met een glas prosecco of een ander drankje voor de kinderen. Om meteen goed te beginnen en jullie naar de mooie plekken in de zaal te wijzen. Daar hebben jullie vervolgens de keuze uit het heerlijke menu. En daar kunnen jullie onbeperkt genieten van het buffet en van de bar, voor een avond waarbij niemand iets tekort zal komen.

Geslaagd familieuitje bij Utrecht

Op die manier zorgen we voor een geslaagd familieuitje bij Utrecht, zodat jullie een avond kunnen beleven om nooit meer te vergeten. In Culemborg, waarmee jullie kiezen voor een locatie centraal in het land.
Gemakkelijk te bereiken via de verschillende snelwegen. En gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, om er ook ’s avonds voor te zorgen dat het verkeer geen roet in het eten kan gooien. In plaats daarvan wordt het een fijn familiefeest. Een van de betere familie uitjes, die jullie je nog lang zullen herinneren.

Geniet van dans, van zang en natuurlijk de mooie muziek tijdens de show. Onder het genot van een goed diner en met onbeperkt gebruik van de bar. Om qua drank en eten niets tekort te komen tijdens de show. Een heerlijke avond uit, om van elkaar te genieten zonder op dat moment ergens aan te moeten denken.

Spectaculaire dinnershow

Wij zorgen voor een spectaculaire dinnershow, die uitstekend geschikt is als familiedag. Of ter afsluiting van de familiedag, nadat jullie leuke activiteiten hebben ondernomen. Het maakt op die manier niet uit hoe jullie het familieuitje graag willen vieren. Wij zorgen ervoor dat jullie er alle kanten mee op kunnen, voor een heerlijke avond om niet snel meer te vergeten.
Bekijk het uitgebreide menu en ontdek alles over de mooie show die we organiseren. We horen regelmatig dat het de beste familie uitjes zijn die gezinnen en families beleven. Ze komen met veel plezier naar de dinnershow en zouden het liefst nog een keer terugkomen om er nog een keer van te genieten.

Familiedag met een familiefeest

Zin in een familiedag met een familiefeest? Kom een avond lang genieten van de mooie show, de muziek en de dans. Op die manier is het een avond waarbij jullie van alles gaan beleven. Terwijl jullie genieten van elkaar en natuurlijk van zowel het buffet als van de bar.
Boek online tickets voor de dinnershow en vier een geslaagd familieuitje. Of neem contact met ons op voor meer informatie, we horen graag van u.

2018-01-04T20:57:01+00:00