Loading...
MOEDERDAG DINNERSHOW 2017-08-30T12:42:44+00:00

Perfecte avond met pasen

hr

Neem je moeder mee op een avondje uit met de Moederdag dinnershow! Je kunt haar geen groter plezier doen dan een avond heerlijk genieten van dans en muziek. Bij binnenkomst wordt u door onze dreamgirls verwelkomt met een glaasje cava, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleidt. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

Moederdag dinnershow Culemborg

hr

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd. Hierna start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u graag mee op een muzikale droomreis. Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé. Werkelijk een muzikale droomreis. Zelf kunt u ook een dansje wagen, want “Dreamfactory” heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! “Dreamfactory” dinnershow biedt u een heerlijk diner en top entertainment. Kortom, een all inclusive avond uit met vrienden, familie of collega’s.

BEKIJK AGENDA

Zin in een unieke avond uit?

BESTEL TICKETS

Data van de Dreamfactory Moederdag dinnershow

hr

Zaterdag 13 mei
• 18.00 uur foyer open (drankjes in de foyer voor eigen rekening)
• 18.45 uur zaal open
• 23.00 uur einde avond

BEKIJK AGENDA

All inclusive voor € 79,50

hr

Kent u dat gevoel? Dat u heerlijk kunt ontspannen omdat alles al betaald is? De dinnershows van Showtown zijn altijd all inclusive. Geen gekke verassingen achteraf.

De prijs staat vast en is inclusief:
• Glaasje cava bij binnenkomst
• Driegangendiner met warm en koud buffet
• Hoofdgerecht in buffetvorm
• Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
• Gratis parkeren

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg

Beleef een complete avond uit met de paasdinnershow!

Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren of een bedrijfsuitje heeft, bij ons bent u aan het juiste adres voor een droom dinnershow. Kortom, volop genieten bij Dreamfactory dé Moederdag dinnershow! Reserveer direct.

BESTEL TICKETS