Loading...
DREAMFACTORY DINNERSHOW 2017-11-28T15:12:32+00:00

Een complete droomavond uit

Beleef in Event Center Culemborg een droomavond uit met de Dinnershow Dreamfactory. Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren, een bedrijfsuitje heeft of gewoon zin heeft in een avondje uit, bij ons bent u aan het juiste adres. Bij binnenkomst wordt u door onze dreamgirls verwelkomt met een glas Prosecco, waarna uw gastvrouw u en uw gezelschap naar uw eigen tafel begeleidt. Geniet in een ontspannen sfeer van een heerlijk driegangendiner. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

De Dinnershow Dreamfactory

Na de ontvangst wordt het voorgerecht aan tafel uitgeserveerd, hierna start het entertainment met een openingsblok vol swingende muziek en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u graag mee op een muzikale droomreis.
Onze solisten brengen u samen met het Dreamfactory Dancers terug naar de rock ’n roll van de jaren ’50, de Motown van de jaren ’60 en laten u swingen op de discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80! Uiteraard mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van André Hazes tot Beyoncé.
Werkelijk een muzikale droomreis. U kunt zelf ook een dansje wagen, want de Dinnershow Dreamfactory heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer! Onze dinnershow is gevarieerd! Er is ruimte voor een grap en een grol. Een close up goochelaar aan uw tafel en een hilarische buikspreker. En wie weet wordt u een van de sterren van de avond.
Wij bieden u met de Dinnershow Dreamfactory een fijn diner en top entertainment. Kortom, een complete avond uit met vrienden, familie of collega’s!

BEKIJK AGENDA

Reserveer nu een verrassende avond uit!

BESTEL TICKETS

Data van de Dinnershow Dreamfactory

Het hele jaar door! Op vaste data. Donderdag, vrijdag & zaterdag en de eerste zondag van de maand. Kijk in de agenda voor een overzicht van de data. Let op: In de periode 6 december t/m 6 januari gelden er andere tarieven in verband met de Kerst dinnershow Xmas Edition van “Dreamfactory”.

donderdag, vrijdag en zaterdag:
– 18.00 uur foyer open (drankjes in de foyer voor eigen rekening)
– 18.45 uur zaal open
– 23.30 uur einde avond

zondag:
– 16.00 uur foyer open (drankjes in de foyer voor eigen rekening)
– 16.45 uur zaal open
– 21.30 uur einde avond

BEKIJK AGENDA

All inclusive voor € 79,50

Kent u dat gevoel? Dat u heerlijk kunt ontspannen omdat alles al betaald is? Onze dinnershows zijn altijd all inclusive. Geen gekke verassingen achteraf.

De prijs staat vast en is inclusief:
• Glas Prosecco bij binnenkomst
• Driegangendiner met warm en koud buffet
• Hoofdgerecht in buffetvorm
• Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
• Gratis parkeren

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Dreamfactory Dinnershow
Dreamfactory Dinnershow
Dreamfactory Dinnershow - The Great Dombo

Beleef een complete avond uit met de Dinnershow Dreamfactory!

Of u nu een verjaardag of jubileum wilt vieren of een bedrijfsuitje heeft, bij ons bent u aan het juiste adres voor een droom dinnershow. Kortom, volop genieten bij de Dinnershow Dreamfactory! Reserveer direct.

BESTEL TICKETS