Loading...
DINNERSHOWS 2017-11-28T15:12:03+00:00

Dinnershows in het midden van het land

Wat is er leuker dan een avondje uit met collega’s, familie en vrienden waarbij je lekker kunt dansen op de dansvloer en van mooie muziek kunt genieten tijdens een heerlijk all-inclusive buffetdinner. Je kunt genieten van een avond vol entertainment waarbij je in het zonnetje gezet wordt. Omdat we in het midden van het land gevestigd zijn hoef je nooit te ver te rijden én je kunt er gratis parkeren.

Dat alles kan bij de Dinnershow Dreamfactory in Culemborg! Culemborg ligt centraal gelegen in het land en is eenvoudig te bereiken.

Dreamfactory dinnershows garandeert een gezellig avondje uit

De shows zitten boordevol entertainment, muziek uit de jaren ’50 ’60 ’70 en ’80. De muziek én de bruisende optredens van het Dreamfactory Showballet maken het jou heel moeilijk om op je stoel te blijven zitten. En het leuke is: je mag gewoon mee dansen. Dreamfactory dinnershow beschikt als enige dinnershow in Nederland over een dansvloer waar je gezellig mee kunt swingen. Bent u al overtuigd? Reserveer dan direct.

BEKIJK AGENDA

Laat je verrassen!

BESTEL TICKETS

Een dinnershow is een perfect avondje uit voor het hele gezin

Of je nu het diamanten huwelijk viert van opa en oma, jouw verjaardag of een vrijgezellenfeest. Een dinnershow is voor jong en oud. Het hele gezin kan heerlijk dineren aan een eigen tafel. Genieten van het buffet waar voor elke dieetwens iets heerlijks is. Kinderen? Geen probleem. Als de kinderen even willen bewegen kunnen ze ook gewoon rondlopen. Geen rijen met stoelen waar ze de hele avond stil moeten zitten. Laat ze lekker dansen of even naar de andere tafel lopen waar ook familie of vrienden zitten. En wil je iemand helemaal in het zonnetje zetten? Geef dit aan ons door en wij zorgen dat de eregast in de spotlights gezet wordt.

BEKIJK AGENDA

All inclusive

Kent u dat gevoel? Dat u heerlijk kunt ontspannen omdat alles al betaald is? Onze dinnershows zijn altijd all inclusive. Geen gekke verassingen achteraf.

De prijs staat vast en is inclusief:
• Glaasje cava bij binnenkomst
• Driegangendiner met warm en koud buffet
• Hoofdgerecht in buffetvorm
• Onbeperkt drank Hollandse bar (binnenlands gedistilleerd, bier, wijn, fris koffie & thee)
• Gratis parkeren

Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg

U bent welkom, het hele jaar door

In onze agenda kunt u zien dat we het hele jaar door dinnershows hebben. De kerstdinnershows zijn snel uitverkocht. Mocht u speciaal met de kerst een show boeken, wees er dan op tijd bij. Heeft u een groep dan kunt u altijd contact opnemen om te kijken of er een speciale avond ingelast kan worden.

BESTEL TICKETS