Dinnershow: vier een complete avond uit

//Dinnershow: vier een complete avond uit

Dinnershow: vier een complete avond uit

De Dinnershow: de ideale avond uit voor het hele gezin. Of met de afdeling waarop je werkt en de vereniging waar je lid van bent. Leuk voor jong en oud, omdat er van alles te beleven valt. En omdat jullie kunnen genieten van een heerlijk all-inclusive diner.
Wij zorgen er met de Dinner Show voor dat jullie een geweldige avond beleven. Zowel vanuit Brabant als uit de rest van Nederland goed te bereiken, dankzij onze centrale ligging bij Utrecht in Culemborg. Vier met ons de Kerst Dinnershow of kom de rest van het jaar genieten van een bijzondere avond uit.

De Dinnershow Dreamfactory

Met de Dinnershow Dreamfactory zetten we een spectaculaire show neer. Met zang, dans en muziek. Gecombineerd met een heerlijk diner, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken.
We nemen u graag mee op een muzikale droomreis, nadat jullie genoten van het hoofdmenu. Op die manier staat er van alles op het programma en zorgen we ervoor dat de Dinnershow een bijzondere beleving wordt. Kom samen met de kinderen of neem juist uw ouders mee: alles is mogelijk.
We ontvangen jullie met een glas prosecco en begeleiden jullie naar de tafel. Vanaf daar wordt het een heerlijke avond met onbeperkt eten en drinken, net als een bijzondere show om niet meer te vergeten. Vier met onze Dinner Show een complete avond uit, zoals u die ergens anders niet zal beleven.

Speciale Dinnershow met Kerst

En wordt het bijna Kerst? Dan voeren we een speciale Dinnershow op. De Kerst Dinnershow, uiteraard ook geschikt voor het hele gezin. We zorgen er daarmee voor dat er een bijzondere avond op het programma staat. Om helemaal in de kerstsfeer te komen.
Met alles rondom kerst, zodat jullie alvast helemaal in de sfeer kunnen komen. Een heerlijke avond uit voor het hele gezin, waarbij de rode kleuren en glitters natuurlijk niet zullen ontbreken. We zingen de bekende kerstliederen en zorgen er met de show voor dat jullie klaar zijn voor de feestdagen. Samen en op basis van een groot feest, voor een avond uit waarbij het dak eraf kan. Als het rond de kerstdagen niet zo koud zou zijn natuurlijk.

Goed te bereiken: ook vanuit Brabant

We krijgen veel boekingen voor onze Dinnershow vanuit Brabant. Dat komt vooral door onze goede bereikbaarheid. U vindt ons in Culemborg bij Utrecht, waardoor we ook vanuit Brabant op een uitstekende manier te bereiken zijn. Net als vanuit de rest van Nederland, zodat anderen niet ver hoeven te reizen.

Kom samen naar onze Dinnershow of de speciale shows voor kerst. Wij zorgen ervoor dat het een geweldige en complete avond uit wordt. Waarbij het jullie aan niets zal ontbreken.

2017-11-12T09:07:07+00:00