Dinnershow: Dreamfactory bij Event Center Culemborg

//Dinnershow: Dreamfactory bij Event Center Culemborg

Dinnershow: Dreamfactory bij Event Center Culemborg

De Dinnershow Dreamfactory bij Event Center Culemborg is een heerlijke avond uit, die goed begint met een glaasje prosecco. Onze gastvrouw begeleidt u naar uw eigen tafel, waar u ontspannen geniet van een heerlijk 3-gangendiner.

Tijdens de dinnershow kunt u heel de avond onbeperkt gebruik maken van de bar, terwijl het entertainment start met een openingsblok voor swingende hits en ontroerende ballads. Na het hoofdgerecht nemen we u mee op een muzikale droomreis, terug naar de Rock ’n Roll van de jaren ’50, Motown uit de jaren ’60, discoklassiekers uit de jaren ’70 en ’80 en natuurlijk de hits van dit moment.

De Dinnershow Dreamfactory is een muzikale droomreis langs Elvis, Whitney Houston, André Hazes en Beyoncé. Allemaal op één avond, tijdens een luxe 3-gangendiner in buffetvorm en met onbeperkt gebruik van onze bar.

Kerst dinnershow

In de kerstperiode voeren we een speciale kerst dinnershow, waarbij de kerstman natuurlijk niet ontbreekt. We zorgen er in de warme kerstsfeer voor dat u geniet van de beste muziek van nu en van weleer, terwijl we ervoor zorgen dat we met z’n allen in de kerststemming komen.

De dinner show is met kerst een heerlijke avond uit, leuk voor het hele gezin, met vrienden of met uw collega’s. Wij zorgen er vanaf het eerste glas prosecco tot de beste hits van weleer en natuurlijk de leukste kerstnummers voor dat u ontspannen geniet van een heerlijke avond uit.

Dinner show voor Pasen en Moederdag

Met Pasen of voor Moederdag een spectaculair avondje uit? Ook tijdens deze bijzondere momenten in het jaar organiseren we speciale dinnershows. We zorgen er met de Paas dinnershow bijvoorbeeld voor dat alles in het teken staat van Pasen, terwijl we rondom Moederdag de moeders van Nederland in het zonnetje zetten.
Op die manier is de dinnershow tijdens ieder moment van het jaar een geweldig avondje uit en zorgen we er op de bijzondere momenten voor dat we daar net een beetje extra aandacht aan besteden. Verras het gezin met kerst, kom met Pasen naar onze dinner show in Culemborg of zorg voor een geweldig cadeau voor mama.

Dinnershow in de omgeving van Utrecht

Onze dinnershow in Culemborg ligt uiterst centraal in het land, in de buurt van Utrecht. Bovendien is de dinnershow ook uit Brabant gemakkelijk te bereiken, net als uit de andere richtingen in het land. We zorgen er met de centrale ligging graag voor dat de dinner show de ideale keuze is met kerst, voor een bedrijfsuitje of wanneer u iets anders te vieren heeft.

De tickets voor de dinner show kunt u eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat we de boeking in orde maken. Vragen over onze dinnershow of de arrangementen? Neem contact op, we horen graag van u.

2017-11-01T12:04:41+00:00