Loading...
LOCATIE & ROUTE 2017-11-01T12:27:54+00:00

De Dinnershow Dreamfactory vinden plaats in:

Event Center Culemborg
Beesdseweg 1a
4104 AW Culemborg

Onze locatie is gevestigd in Culemborg en is eenvoudig te bereiken met auto of openbaar vervoer. Uiteraard bestaat de mogelijkheid exclusief te reserveren. Elementen van uw bedrijf, product of merk, thema of jubileum kunnen in de dinnershow worden verwerkt, waarmee de ideale combinatie van entertainment en zakendoen in een unieke communicatieboodschap worden verpakt. Dit is mogelijk op iedere gewenste dag en tijdstip. Onze locatie is rolstoelvriendelijk.

Hoe bereikt u Event Center Culemborg

Per trein
De locatie ligt op 5 min. loopafstand van NS Culemborg. Vanuit Amsterdam, Utrecht en Geldermalsen stopt er op Culemborg Centraal vier keer per uur een trein.

Per fiets, motor, brommer of scooter
Voor rasechte Culemborgers is de fiets het meest logische vervoersmiddel om zich door de stad te verplaatsen. Dus waarom ook niet op de fiets naar een dinnershow in Event Center Culemborg? Geen files en lekker flexibel. Op het voorplein van Event Center Culemborg kunt u uw fiets op eigen risico stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling. Op de motor, brommer of scooter? In Event Center Culemborg kun je gebruik maken van lockers om bijvoorbeeld uw helm in op te bergen tijdens het concert of evenement.

Per auto – route en parkeertips
Komt u met de auto naar Event Center Culemborg? Vanaf de snelweg bent u er zo, en de omgeving biedt een ruim aanbod aan parkeerplaatsen. Event Center Culemborg ligt aan de hoofdweg van Culemborg, niet ver van de A2, A15 en A27. De parkeerwachters van Event Center Culemborg begeleiden u graag naar uw parkeerplaats.

BEKIJK AGENDA
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg
Showtown's Dreamfactory Dinnershow Culemborg

Let op

Bezoekers die slecht ter been zijn en per auto naar Event Center Culemborg komen kunnen gebruik maken van de speciale parkeerplaatsen dichtbij de locatie.

Wegbrengen en ophalen
Wilt u iemand naar Event Center Culemborg brengen, of wordt u zelf weggebracht? Voor de deur van Event Center Culemborg zijn hiervoor speciale Kiss & Ride stroken ingericht.

Taxi
Liever met een taxi? Tegenover het Event Center Culemborg vind je een taxistandplaats.

DIRECT CONTACT