Bedrijfsuitje bij Utrecht: als teamuitje naar de Dreamfactory dinnershow

//Bedrijfsuitje bij Utrecht: als teamuitje naar de Dreamfactory dinnershow

Bedrijfsuitje bij Utrecht: als teamuitje naar de Dreamfactory dinnershow

Het ideale bedrijfsuitje bij Utrecht vier je samen in een bijzondere omgeving. Sluit een teamuitje af met een bezoek aan de Dreamfactory dinnershow in Culemborg, waar we zorgen voor een unieke avond voor een bijzondere beleving.

Tip: op onze locatie voeren we wekelijks de Dreamfactory dinnershow op. Daarnaast is de locatie beschikbaar voor zakelijke evenementen, andere bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten voor uw organisatie. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfs- of afdelingsuitje

De Dreamfactory dinnershow is uitstekend geschikt als bedrijfsuitje. Wij zorgen voor een grote tafel of meerdere tafels waaraan u met het gehele team of de afdeling kunt plaatsnemen. Tijdens het diner voeren we de bijzondere dinnershow op, waardoor jullie in zakelijk gezelschap genieten van een spetterende voorstelling.

Kom ’s avonds naar de dinnershow ter afsluiting van het actieve afdelingsuitje eerder die dag of zorg er met de bijzondere omgeving om zakelijk te dineren voor dat jullie aan tafel letterlijk en figuurlijk verder tot elkaar kunnen komen. Teambuilding in een heerlijke culinaire vorm: binnen de uitjes in Utrecht vormt de Dreamfactory dinnershow een uitstekende keuze.

Met stip op 1 in de top 10 bedrijfsuitje

Sinds de premiere van onze nieuwe dinnershow staan we met stip op 1 in de top 10 bedrijfsuitjes, vooral wanneer jullie zoeken naar een leuke culinaire afsluiting of een bijzondere avond om de recente successen te vieren. We zorgen voor een feestelijke avond in een prachtige sfeer en stemming, ideaal om elkaar beter te leren kennen en samen te genieten van een mooie voorstelling.

Het bedrijfsuitje in Utrecht is goed geschikt voor kleine bedrijven, grote(re) organisaties en specifieke teams of afdelingen. Wij zorgen er direct nadat u de reservering doet voor dat alles in orde komt, zodat u binnenkort samen kunt komen genieten van een bijzonder bedrijfsuitje in Culemborg bij Utrecht.

Bedrijfsuitje tijdens de winter en met kerst

Tijdens de winter of met kerst een bijzonder bedrijfsuitje vieren? We voeren dan de speciale Dreamfactory kerst-dinnershow op. Dat betekent dat u kunt rekenen op de bijzondere sfeer die we wekelijks creëren, aangevuld met het mooiste van kerst.

Het resultaat is een spetterende dinnershow waarbij ook de kerstman natuurlijk niet zal ontbreken, zodat jullie een geslaagd teamuitje, afdelingsuitje of bedrijfsuitje rondom Utrecht kunnen vieren.

Tickets kopen voor de Dreamfactory dinnershow

Enthousiast geworden van de Dreamfactory dinnershow en binnenkort jullie bedrijfsuitje of bedrijfsfeest bij ons komen vieren? Je kunt online tickets kopen. Liever een arrangement op maat? Neem contact op voor meer informatie.

2017-08-30T08:43:45+00:00