Bedrijfsuitje ideeën: bezoek onze dinnershow bij Utrecht

//Bedrijfsuitje ideeën: bezoek onze dinnershow bij Utrecht

Bedrijfsuitje ideeën: bezoek onze dinnershow bij Utrecht

Een all inclusive avondje uit voor het complete personeel: het ideale bedrijfsuitje bij Utrecht. Centraal gelegen dankzij onze locatie in Culemborg en daardoor uitstekend te bereiken vanuit de verschillende delen van het land.

Zoekt u naar geschikte bedrijfsuitje ideeën? Wij zorgen er met onze dinnershow voor dat u een avond beleeft om niet snel te vergeten. Goed geschikt als afdelingsuitje of bedrijfsuitje, zowel met kerst en in de winter als de rest van het jaar. Het is een leuk teamuitje of geschikt om een van de top 10 bedrijfsuitjes mee af te sluiten.

Afdelingsuitje of bedrijfsuitje

Voor de afdeling of het hele bedrijf op zoek naar uitjes in en bij Utrecht? Culemborg ligt op korte afstand van deze centraal gelegen stad, waardoor we uitstekend bereikbaar zijn vanuit heel Nederland. Dit betekent de ideale basis voor een afdelingsuitje of bedrijfsuitje. We helpen u graag ideeën op te doen voor een gezellige avond uit. Waarbij wij ervoor zorgen dat het u en de anderen aan niets zal ontbreken.

Bij binnenkomst zorgen we alvast voor een lekker glaasje prosecco. Het is wat ons betreft een van de betere bedrijfsuitje ideeën, mede omdat jullie daarna all inclusive kunnen gaan genieten van een heerlijk diner. Met een spectaculaire show en uiteraard inclusief onbeperkt gebruik van de bar. Om u nergens zorgen over te hoeven maken en voor een heerlijke avond uit met de afdeling of het hele bedrijf.

In de winter, met kerst en de rest van het jaar

Uiteraard zijn we het hele jaar geopend, zodat u ook tijdens de koudere maanden in het jaar een bedrijfsuitje kunt organiseren. Bezoek in de winterperiode bijvoorbeeld onze Kerst Dinnershow. We zorgen er daarmee voor dat u goede bedrijfsuitje ideeën op kunt doen, gewoon bij Utrecht op een centrale plaats in het land. Niet voor niets plaatsen steeds meer bedrijven ons in de top 10 van uitjes voor het personeel. Vooral in de wintermaanden, als het snel frisser wordt en de buitenactiviteiten beduidend minder geschikt zijn.

In de top 10 van bedrijfsuitjes bij Utrecht

We staan op die manier vaak in de top 10 bedrijfsuitjes bij Utrecht. Om gezellig een avond met z’n allen te eten. Om elkaar beter te leren kennen of ter afsluiting van een van de andere activiteiten. Zowel in de herfst en de winter als in de andere mooie perioden in het jaar. Wij zorgen er met onze uitjes bij Utrecht voor dat jullie een geweldige avond kunnen beleven, die niemand snel zal vergeten.

Ontdek onze dinnershow voor uw bedrijfsuitje bij Utrecht. Wij zorgen voor een spectaculaire avond met klanten en relaties, of om het personeel op een geweldige avond uit te trakteren. En heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we horen graag van u.

2017-10-08T13:43:03+00:00