Bedrijfsuitje bij Event Center Culemborg’s Dinnershow Dreamfactory

//Bedrijfsuitje bij Event Center Culemborg’s Dinnershow Dreamfactory

Bedrijfsuitje bij Event Center Culemborg’s Dinnershow Dreamfactory

Bent u op zoek naar een avondje uit als bedrijfsuitje? Overweeg dan de gezellige dinnershows bij Event Center Culemborg. Centraal gelegen in het land met ruime parkeergelegenheid.

Gewoon lekker genieten als bedrijfsuitje, we moeten al zoveel
Niet alle personeelsleden van een bedrijf zitten te wachten op paintballen of op Solexen rijden of sportclinics voor bedrijfsuitje. Misschien heeft u bedrijf een heel gemêleerd personeelsbestand qua leeftijd. Voor wat oudere werknemers zijn doldwaze capriolen echt te veel van het goede. Voor teambuilding zijn klimparcours of andere sportieve bedrijfsuitjes wellicht iets. Maar gewoon een avondje uit is ook een cadeau voor uw personeel. Een dinnershow is zeker een origineel personeelsfeest.

Bij Dreamfactory Dinnershow kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner en een avondvullende show vol dans en muziek. Tussen de gangen door kan er gedanst worden of van tafel gewisseld worden. Zo kunnen uw personeelsleden zelf kiezen of ze willen kletsen of gewoon alleen willen genieten van de dinnershow. Een heerlijk driegangendiner wordt afgewisseld geserveerd of aangeboden als buffet. U kunt de hele avond onbeperkt gebruik maken van de bar.

2017-11-01T12:25:26+00:00