Bedrijfsfeest organiseren: dinnershow en zaalverhuur bij Utrecht

//Bedrijfsfeest organiseren: dinnershow en zaalverhuur bij Utrecht

Bedrijfsfeest organiseren: dinnershow en zaalverhuur bij Utrecht

Bedrijfsfeest organiseren en daarvoor op zoek naar een locatie centraal in Nederland? We zijn uitermate centraal gelegen in Culemborg en bieden diverse mogelijkheden voor een zakelijk evenement.
Geniet met uw relaties of medewerkers van een heerlijke avond uit tijdens de dinnershow. Of gebruik de beschikbare zaal door middel van zaalverhuur. Zodat u zelf een bedrijfsfeest kunt organiseren, precies op de manier zoals u die voor ogen heeft.

All-inclusive dinnershow: een geweldige avond uit

Onze all-inclusive dinnershow is dé basis voor een geweldige avond uit. Wij zorgen ervoor dat we u welkom heten met een lekker glas prosecco, om de avond meteen goed te beginnen. We begeleiden u en uw gezelschap naar de tafel, waar we u vervolgens het concept uitleggen.

U kunt gebruik maken van een heerlijk menu, met allerlei lekkere gerechten. All-inclusive, dus u kunt daar onbeperkt gebruik van maken. Net als van de bar. Met frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd. Voor een onbezorgde avond uit. Een bedrijfsfeest waarbij het jullie aan niets zal ontbreken, voor een avond die jullie niet snel meer zullen vergeten. Of waarmee u uw relaties op een warme manier kunt onthalen.

Zaalverhuur in Culemborg: centraal in het land

En organiseert u liever zelf een bedrijfsfeest, buiten onze dinnershow om? Ook dat is mogelijk, omdat we daarvoor een zeer geschikte zaal beschikbaar hebben. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is om de avond of een middag te organiseren, bijvoorbeeld op het gebied van licht en geluid.

De zaal staat tot uw beschikking, zodat u daar een bedrijfsfeest kunt organiseren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat het een bijzonder feest wordt. Of dat u er een ander zakelijk evenement kunt organiseren, afhankelijk van waar u aan denkt.

Centraal gelegen, waardoor onze locatie voor uw bedrijfsfeest goed bereikbaar is vanuit heel Nederland. We zijn gevestigd in Culemborg, op korte afstand van Utrecht. Goed in het midden van het land en uitstekend bereikbaar via de verschillende uitvalswegen. Dat betekent dat iedereen er gemakkelijk kan komen en dat u ook zonder problemen weer naar huis kunt.

Mogelijkheden voor zakelijke evenementen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijke evenementen? Of interesse in onze locatie voor uw bedrijfsfeest? We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Op basis van de avonden die bedrijven bij ons organiseren en natuurlijk aan de hand van de dinnershow die we opvoeren. Zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u goed weet waar u toe bent en u niet voor verrassingen komt te staan. Meer weten? Neem contact met ons op. We horen graag van u. 

2017-11-30T09:25:09+00:00