Avond uit met het hele gezin: naar de dinnershow bij Utrecht

//Avond uit met het hele gezin: naar de dinnershow bij Utrecht

Avond uit met het hele gezin: naar de dinnershow bij Utrecht

Een avondje uit met het hele gezin: kom naar onze Dreamfactory Dinnershow bij Utrecht. Centraal gelegen in Culemborg, waarbij wij ervoor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten. Bij binnenkomst een glas prosecco, waarna we u naar uw tafel verwijzen en ervoor zorgen dat het een avond wordt vol show, dans en spektakel.

Kom een avondje uit naar onze dinnershow. Maak er een feestavond voor heel het gezin of heel de familie van. Of vier een thema feest tijdens een bijzonder avondje uit. Wij zorgen voor een bijzondere artiestenavond, waarbij alle hits uit verschillende perioden voorbij komen. Dat betekent plezier voor jong en oud, tijdens een avond om niet meer te vergeten.

Avondje uit naar de dinnershow

Het avondje uit naar onze dinnershow is geschikt voor heel het gezin. Kom samen met de kinderen of neem juist uw ouders mee. Vier een feestavond met heel de familie of zorg voor een thema avond met vrienden. Op die manier zijn we ook een populaire avond uit voor bedrijfsfeesten. Zij sluiten hun teamuitje bij ons af of zorgen ervoor dat het een mooie avond met relaties wordt.

Welk type avondje uit u ook voor ogen heeft, wij zorgen ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Op een centrale locatie bij Utrecht, waardoor de reistijden beperkt kunnen blijven. Onze dinnershow is op die manier een uitstekende keuze voor een avondje uit. Geniet van zang en dans en vooral van elkaar. Met een fijn diner natuurlijk, want jullie komen all-in bij ons eten. Inclusief onbeperkt gebruik van de bar met fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd.

Dinnershow met all-inclusive menu

Tijdens de dinnershow serveren we een heerlijk all-inclusive menu. Dat betekent dat het jullie aan niets tekort zal komen. Geniet van de voorgerechten, de hoofdgerechten en de nagerechten. Allemaal inbegrepen, om jullie tijdens het avondje uit nergens zorgen over te hoeven maken. Op die manier wordt het een heerlijk ontspannen avond uit, waarbij wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Centrale locatie bij Utrecht

We bevinden ons in Culemborg, in de buurt van Utrecht. Dat betekent een avondje uit op een centrale plaats in het land. Het is niet nodig om eerst uren in de auto te zitten en aan het eind van de avond weer ver naar huis te rijden.

Tip: wilt u in de buurt overnachten? Geef het ons aan, dan helpen we u graag bij het vinden van een hotel in de buurt.

U kunt online tickets reserveren voor een avondje uit bij onze dinnershow. Kom met het hele gezin, de familie, vrienden of bijvoorbeeld de afdeling genieten van een geweldige avond.

2017-11-07T16:00:31+00:00