All inclusive dineren bij Utrecht: heerlijk menu met spectaculaire dinnershow

//All inclusive dineren bij Utrecht: heerlijk menu met spectaculaire dinnershow

All inclusive dineren bij Utrecht: heerlijk menu met spectaculaire dinnershow

Laat u verrassen door onze topkoks. Met heerlijke gerechten in een all inclusive diner bij Utrecht. Tijdens onze spectaculaire dinnershow, voor een avond om niet snel te vergeten. Leuk met heel de familie, met een team of afdeling. Kom naar onze dinnershow in Culemborg en geniet van een all inclusive diner bij Utrecht.

We verwelkomen u graag met een glas prosecco, om meteen goed van start te gaan. Vervolgens begeleiden we u naar uw tafel en gaat de show van start. U kunt gebruik maken van het all inclusive diner en de bar. Dankzij onze uitgebreide ervaring in luxe hotels en chique restaurants weten we als geen ander hoe we een bijzonder diner kunnen voorschotelen.

Spectaculaire dinnershow

Tijdens de show wisselen dans, muziek en theater elkaar op een mooie manier af. Een spectaculaire show, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken. Songs om bij te swingen en van te genieten terwijl jullie een vorkje prikken. Er is van alles te zien, voor een gezellige avond uit bij Utrecht.

Met een all inclusive diner, zodat het u in ieder geval nergens tekort aan zal komen. We zorgen voor heerlijke voorgerechten, bijvoorbeeld met dun gesneden runderende, voorjaarssla, zintomaat vinaigrette en Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en pesto-dressing.
Vervolgens heeft u de keuze uit tal van koude gerechten en warme gerechten. Om af te sluiten met een heerlijk dessert, zodat het ook daar in ieder geval niet aan zal liggen. Bekijk het menu van ons all inclusive diner, waar u tijdens de show gebruik van kunt maken.

Heerlijk menu bij Showtown

Het menu tijdens de dinnershow bij Utrecht bestaat uit een voorgerecht, koude gerechten, warme gerechten en dessert. Geniet bijvoorbeeld van een klassieke Waldorfsalade, net als een Voorjaar Slamix of Brie gevuld met groene tapenade, basilicum en ananas chutney. Het is een van de voorbeelden, zoals u binnen de warme gerechten kunt genieten van Gesneden Gelderse beenham met honing mosterdsaus. Of van Authentieke runderstoofpot met champignon, zilverui en gebakken spekjes.

Aan het menu tijdens het all inclusive diner zal het wat dat betreft niet liggen. Wij zorgen ervoor dat jullie een avond heerlijk uit kunnen. Om all inclusive te komen dineren en ondertussen te genieten van de spectaculaire show die we opvoeren.

Een avond uit waarbij het u aan niets zal ontbreken, zodat jullie het daar waarschijnlijk nog lang over zullen hebben. Uitstekend geschikt voor een verjaardag, als bedrijfsuitje of om een jubileum met de familie te vieren. U kunt online kaarten kopen, zodat u uw plaatsen kunt reserveren. Boek direct en geniet binnenkort van een heelrijk all inclusive diner bij Utrecht. We bevinden ons in Culemborg, waardoor we uitstekend bereikbaar zijn vanuit alle hoeken van Nederland.

2017-10-08T13:40:55+00:00