All inclusive diner: Showtown dinnershow in Culemborg

//All inclusive diner: Showtown dinnershow in Culemborg

All inclusive diner: Showtown dinnershow in Culemborg

Boek een heerlijk all inclusive diner bij Dreamfactory Dinnershow in Culemborg. Geniet van onze spectaculaire dinnershow en begin meteen goed met een glas Prosecco. We zorgen voor een heerlijk 3-gangendiner met een koud en warm buffet. Uiteraard zijn ook de drankjes gewoon bij de prijs inbegrepen en kunt u gratis parkeren voor het all inclusive diner in Culemborg.

U bent heel het jaar door van harte welkom bij de dinnershows die we organiseren. Het zijn spectaculaire avonden waarbij er niets te gek is en waarbij we ervoor zorgen dat u een onbezorgde avond beleeft. Geniet van de bijzondere show, het heerlijke eten en de drankjes die er beschikbaar zijn. Wij zorgen er tijdens het all inclusive diner voor dat het u en uw eventuele gasten aan niets zal ontbreken.

Glaasje Prosecco bij binnenkomst

We beginnen de avond meteen goed, we staan bij de entree voor u klaar met een gratis glaasje Prosecco . Dat is onze manier om u een warm welkom te heten voor het all inclusive diner. Uiteraard meteen in de spectaculaire sfeer waar we ook de rest van de avond van kunt genieten, zodat u meteen in de juiste stemming komt.

Tijdens het all inclusive diner bent u onze VIP, wij zorgen ervoor dat u het volledig naar uw zin heeft en dat het u aan niets zal ontbreken. Dat betekent onbeperkt eten en drinken terwijl u geniet van onze mooie show, voor een heerlijke avond uit.

All inclusive diner: inclusief de drankjes

Vier bijvoorbeeld een bedrijfsuitje met ons all inclusive diner of zorg voor een onvergetelijke verjaardag. Uiteraard zijn ook de drankjes gewoon inbegrepen. U heeft de keuze uit heerlijke Hollandse dranken. We zorgen voor binnenlands gedestilleerd, bier, wijn, fris, koffie en thee. Wat dat betreft kunt u eten en drinken wat u wilt, tijdens het all inclusive diner hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Het hoofdgerecht serveren we in buffetvorm, net als het voor- en nagerecht. U geniet van een 3-gangenmenu tijdens de voorstelling, zodat u zelf de heerlijke gerechten bij elkaar uit kunt zoeken. Op die manier is het all inclusive diner tijdens de dinnershow een schot in de roos.

Gratis parkeren voor de dinnershow

En na afloop een dure parkeermunt afrekenen? Niet bij ons, een all inclusive diner is all-inclusive, dus ook inclusief de kosten voor het parkeren. U kunt gewoon gratis parkeren tijdens de dinnershow, zodat u na afloop niet langs een parkeerautomaat hoeft.

Koop tickets voor het all inclusive diner

Enthousiast geworden over ons all inclusive diner voor de dinnershow? U kunt online tickets kopen, bekijk de verschillende data die er daarvoor nog beschikbaar zijn. Wij zorgen er met het all inclusive diner voor dat u een heerlijke avond in Culemborg zal hebben.

2017-08-30T08:44:30+00:00